Nyheder

maj 23, 2024

Attraktivt forsikringstilbud, hvis du bor eller har sommerhus i Sverige

Som medlem af din fagforening er én af de fordele, der følger med, at du kan blive forsikret i TJM Forsikring. TJM Forsikring tilbyder nogle af Danmarks bedste og billigste forsikringer, som gentagne gange er kåret som ”Bedst i test” af Forbrugerrådet Tænk.

Alle skal have adgang til et godt forsikringstilbud
Ønsket er, at alle medlemmer af vores fagforening skal have mulighed for at købe gode og billige forsikringer. Desværre kan TJM Forsikring, i lighed med andre danske forsikringsselskaber, kun forsikre medlemmer, der bor i Danmark. Men er du én af dem, der har din bopæl i Sverige og pendler over Øresundsbroen for at passe dit job i Danmark, så er der gode nyheder.

Aftale med Trygg-Hansa sikrer gode rabatter
TJM Forsikring har indgået en eksklusiv aftale med det svenske søsterselskab i Tryg-familien, Trygg-Hansa. Takket være det nye samarbejde kan du nu få forsikringer med særlige rabatter – helt op til 25 % for den samlede forsikringspakke.

Du skal blot være bosat i Sverige og være medlem hos os for at kunne gøre brug af tilbuddet.

Gælder også, hvis du har sommerhus i Sverige
Og faktisk stopper det ikke her. Hvis du har et sommerhus i Sverige, kan du nemlig også benytte dig af den fordelagtige aftale og få forsikret dit svenske fristed i Trygg-Hansa, selvom du er bosat i Danmark og har dine øvrige forsikringer her. I dette tilfælde er det også medlemskabet af din fagforening, der er adgangsbilletten.

Hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne, er du velkommen til at kontakte Trygg-Hansas rådgivere direkte på telefon (+46) 075 243 89 74.